Untitled, Kokkola

Mobiilipostikortti


* Untitled tarjoaa markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen ja hakukoneoptimoinnin ratkaisuja.

Mobiilipostikortti ja
Pixender innovaatio

 

Koodikolmen kehittämä Pixender-sovellus mahdollistaa helpon kuvan lähettämisen ja siihen liittyvän paikkatiedon merkitsemisen.GPS-ominaisuuksilla varustetulla kameralla jopa täysin automaattisesti.

Mobiilipostikortti on siitä johdettu sovellus. Yhdellä datasiirrolla saa vaikka kaikille kavereille lomakuvansa (ylläoleva iso kuva on Italin reissultani 2007 lähettämäni testikortti). Samalla voi esitellä reitin. Kortin kääntöpuolelle voi kirjoittaa perinteisesti.

Kuva Tanskasta Googlen karttapohjalla

Linna

Tällä hetkellä ideaa hyödyntää myös mm. Sanoma Digitalin tuottama Motomania, jossa motoristijäsenet voivat esitellä omia suosikkireittejään.

Luo omia konsepteja

Pixender tarjoaa uuden tavan elävöittää kotisivuja ja blogeja. Erityisesti tämä sopii webmastereille, jotka haluavat luoda täysin omia, muista palveluista riippumattomia konsepteja.

Roolini kehitystyössä

Olen sparrannut Koodikolmea liiketoiminnan kehittämisessä, luonut heille myyntiä ja sopinut asiakastapaamisia sekä hoitanut niissä neuvotteluja ja tehnyt niihin esityksiä. Lisäksi olen käsikirjoittanut markkinointiaineistoa ja kotisivuja sekä kommentoinut sovellustenkäytettävyyttä.

www.mobiilipostikortti

www.pixender.com

 

Ylös